De Line-Up staat! Op 3 juni is er van 12:00 tot 21:00 uur een vol programma voor iedereen, verdeeld over 3 podia.

 

Op de twee grote podia hebben we meer dan 20 verschillende optredens. Wat een talent zit er in het dorp! Onder meer de bands Ebon, Fort 55, Ramble On, Cruise Control en The Fellas zullen hun klasse laten zien. De DJ’s Benfield en ALXNDR zullen meerdere shows verzorgen.

Maar daarmee houdt het nog niet op. We hebben verschillende bekende zangers en zangeressen in ons programma, waaronder Chelsea Hegener (finalist junior song festival en bekend van de Voice Kids), Dion Cuiper (Voice of Holland), Berget Lewis en Big Black & Beautiful.

Berget is uitgeroepen tot ‘beste zangeres van Nederland’. Als een van de 5 leading ladies van de ‘Ladies of Soul’ knalt ze van de bühne met haar krachtige stemgeluid. Ze schitterde onder meer ook in “The Passion” en de musical “Dream girls”. De swingende dames Michelle David, Rocq-E Harrell en Lucretia van der Vloot van Big Black & Beautiful hebben zowel blues, jazz, gospel, soul als pop op hun repertoire. Ze hebben recent hun theatertour afgerond.

Verder geven Circus Acrobatico en Dansschool Ponne een wervelende show op het festival terrein. En voor de jeugd (en uiteraard ook de volwassenen) is er een geweldige doorlopende Karaoke show op een van de podia.

Uiteraard kan er rond de optredens genoeg gegeten en gedronken worden! In de buurt van de de podia staan Foodtrucks en er zijn verspreid 3 Bars. Genoeg te beleven dus, voor jong en oud. Er kan gedanst, gezongen, gegeten en gedronken worden … 9 uur lang!